Recharge Pyramid

Opladen in de Recharge Pyramid

Waar relax- en energy boost sessies met
muziek, licht, geur en beeld worden ingezet om je op te laden.

YouTube video

Voor uitgebreide informatie zie de website https://rechargepyramid.com/.

Opladen in een piramide.

In de Recharge Pyramid wordt licht, muziek, geur en zelfs beeld ingezet om in korte tijd te ontspannen en weer op te laden. Na 20 minuten kan je er weer helemaal tegenaan.

Mieke Roovers is therapeut en lifestylecoach in haar onderneming Top Life. Al meer dan twintig jaar verzorgt zij trainingen voor prestatieverbetering en vitaliteit aan hoger management en artiesten. De behoefte aan manieren om effectief te ontspannen en snel op te laden, signaleert zij in haar praktijk. Met alle mailtjes, whats-appjes en andere berichten ontvangen we nu 200 keer zoveel prikkels op een dag dan 20 jaar geleden. Geen wonder dat we behoefte hebben aan rustpunten.

Overvolle agenda’s beheersen ons leven en deze druk(te) heeft een negatieve invloed op de gezondheid. Het regelmatig nemen van korte pauzes verbetert je immuunsysteem en je presteert na 20 minuten effectieve rust veel beter.

Direct resultaat

Vergelijk het met een ‘power nap’, een hazenslaapje van 15 – 20 minuten. Onderzoek wijst uit dat zo’n rustmoment 35% meer energie en alertheid oplevert. De Recharge Pyramid versterkt zo’n rustmoment d.m.v. 10 verschillende sessies voor een nog diepere werking. Naar gelang je behoefte kies je uit een ontspannende of energiegevende audiosessie. Aangevuld met een licht-, muziek- en aromatherapie heeft dit direct een positieve uitwerking op je welzijn.

Corona-bestendig

De piramide met inhoud is behandeld met een speciale coating die bacterie- en virusdodend werkt waardoor er geen besmettingsgevaar is.

Een relax sessie zorgt voor:

 • Ontspanning
 • Stressbestendigheid
 • Verbetering van weerstand
 • Beter slapen
 • Vitaliteit
 • Verhoging creativiteit

Een energy boost sessie zorgt voor:

 • Energie
 • Focus en concentratie
 • Verhoogde alertheid
 • Betere prestaties
 • Beter geheugen

De sessies in de Recharge Pyramid, ingesproken door Mieke Roovers, berusten op 20 jaar praktijkervaring met biofeedback apparatuur die o.a. de hersenfrequentie, hartcoherentie (HRV) en spierspanning meet. Tijdens de sessies wordt een diepe ontspanning op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau gemeten.

Piramidekracht

Mieke is met het ontwikkelen van de Recharge Pyramid geïnspireerd door de oude Egyptenaren. Het woord ‘piramide’ kun je vertalen als ‘het vuur in het midden’. Volgens Egyptenaren verzamelen de energieën uit de hoeken van een piramide zich in het centrum. Dit geeft een levensbrengende kracht die gezondheid bevordert, energie oplaadt en de mindset positief verandert. Daarnaast is het ook echt even helemaal iets anders. Even weg uit je drukke omgeving om je te resetten.”

Muziektherapie

De muziek is gecomponeerd en live ingespeeld door Vincent Boot op een frequentie die zorgt voor rust en ontspanning. Het gebruik van solfeggio tonen, binaural beats en subliminale boodschappen bevordert een diepe ontspanning en heeft een positief effect op het brein.

Lichttherapie

Met licht simuleren we een staat van diepe ontspanning waardoor de geest zich in 20 minuten optimaal kan opladen. Vergelijk het met een goede nachtrust waarna je een volledig uitgerust gevoel ervaart.

Aromatherapie

De geur van essentiële oliën komt direct binnen via het limbisch systeem dat direct in verbinding staat met het zenuwstelsel. De geuren werken op die manier op de gemoedstoestand, zo kan een olie een kalmerend of opwekkend effect hebben.

 

VR sessie

Onze Premium Recharge Pyramid komt met een zeer bijzondere VR sessie van virtual content creators Victor Romeo. Tijdens een 3d sessie brengen speciaal gecreëerde beelden je helemaal tot rust. Je maakt een wandeling door een prachtige omgeving en wordt begeleid door Mieke en Vincent om je in een diepe ontspanning te brengen. Alles is op elkaar afgestemd, wat deze relax sessie tot een unieke en zeer aangename ervaring maakt.

Live Relax Sessie

Wanneer u een premium Recharge Pyramid bestelt, komen Mieke Roovers en Vincent Boot persoonlijk in uw bedrijf een live relax sessie geven.

Keep Reading

PreviousNext